Junckers lattiat

Euroopan suurimman massiivipuulattiavalmistajan tanskalaisen Junckers Industrier A/S valmistamat massiivipuulattiat soveltuvat kovaa kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin ja tietenkin myös oman kodin lattiaksi.

Junckers urheilulattiat

Euroopan suurimman massiivipuulattia valmistajan, tanskalaisen Junckers Industrier A/S valmistamat urheilulattiajärjestelmät.

Huolto- ja hoitotuotteet

Junckers lattioiden huolto- ja hoitotuotteet

Ruukut

Kaikki ruukut valmistetaan käsityönä Sveitsissä, ruukut ovat maineikkaiden suunnittelijoiden ja muotoilijoiden suunnittelemia, valikoimasta löytyvät ruukut parvekelaatikoista aina yli 1000 litran kasvialtaisiin.

Arliko Tuonti Oy on merkki kestävyydestä, kauneudesta ja ympäristöystävällisyydestä

Arliko Tuonti Oy maahantuo Suomeen tanskalaiset Junckersin massiivipuulattiat. Junckersin massiivipuulattiat valmistetaan Tanskassa, vankkoja puusepänperinteitä kunnioittaen. Junckersin massiivipuulattioihin kiteytyy kaikki, minkälainen on korkealaatuinen, kaunis, kestävä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen tuote. Junckersin tuotevalikoimasta löytyy aina oikea lattia oikeaan paikkaan, lattiat soveltuvat erinomaisesti oman kodin lattiaksi, kovaa kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin. Kattavista urheilulattiajärjestelmistä löytyvät vaihtoehdot koululiikunnasta huippu-urheiluun sekä siirrettävät urheilulattiajärjestelmät.

Junckersin massiivipuulattiat on CE-merkittyjä, laadunvalvonnassa ohjenuorana on ISO 9000 sarja. Puuraaka-aineena käytetään PEFC ja FSC sertifioiduista metsistä tuotettua puuta. Ympäristöystävällisyys on Junckersille sydämen asia, sen takeena ovat ISO 14001 sekä OHAS 18001 sertifikaatit.

Aito massiivipuulattia on terveellinen ja turvallinen vaihtoehto. Siitä ei irtoa pienhiukkasia eikä hajuja sisäilmaan. Puu on allergiavapaa materiaali, se on helppo pitää puhtaana, päivittäiseen hoitoon tarvitaan imurointi tai  kuivamoppaus. Massiivipuulattia pestään nihkeällä mopilla käyttäen mietoja pesuliuoksia. Junckers lattiat alittavat EU:n tarkkaan valvotut REACH-arvot ja lisäksi Junckersilla on Tanskan Sisäilmasertifikaatti.

Junckers massiivipuulattiat soveltuvat erinomaisesti LEED, BREEAM ja DGNB- kohteisiin.