Junckers CE merkintä

Junckers massiivipuulattiat
(CE, Declaration of performance, indoor climate, etc)

Junckersin massiivipuulattioiden valmistuksessa ei ole käytetty hyönteismyrkkyjä, esim. PCP (pentachlorfenol) eikä laminointiliimoja. Tämä takaa sen, ettei Junckersin massiivipuulattioista irtoa haitallisia kemikaaleja huoneilmaan. Junckersin massiivipuulattiat ovat allergiavapaita ja erinomainen valinta lattiaksi puhtaan ja terveellisen sisäilman kannalta. Junckersin massiivipuulattiat eivät kerää eivätkä tuota pölyä. 

Kaikki Junckers massiivipuulattiat ovat CE merkittyjä (1.3.2009 lähtien). Se tarkoittaa, että kaikkien Junckers massiivipuulattioiden tulee täyttää tietyt EU:n asettamat vaatimukset esimerkiksi palonkeston, ympäristöarvojen (mm. kemikaalipäästöt), lujuuden, kitkan sekä heijastavuuden (urheilulattiat) suhteen.

Pintalakkojen ja öljyjen osalta Junckers noudattaa REACH järjestelmää (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction of Chemicals). Lisäksi Junckersin lakat ja öljyt täyttävät Tanskan sisäilma-ilnstituutin (Danish Indoor Climate Labelling) asettamat normit. Junckers Industrier A/S on Tanskan ensimmäinen lattiavalmistaja, jolle Tanskan Teknologinen Instituutti myönsi sisäilmasertifikaattin.

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.