Värikäs julkisivupäivitys 70 -luvun luhtikäytävä taloon

Tämänkertaisessa tiedotteessamme esittelemme saneerauskohteen Espoon Tontunmäessä. Luhtikäytävätalot valmistuivat Espoon Tontunmäkeen vuonna 1974. Alunperin julkisivut olivat ajan hengen mukaan verhoiltu luhtikäytävän puolelta tummaksi petsatulla puulla. Pihan puolen julkisivu oli paljasta harmaata betonia. Talot saneerattiin kertaalleen jo 1990-luvulla, tumma puuverhous korvattiin silloin harmaalla aaltolevyllä.

Nyt, lähes 25 vuotta myöhemmin, taloyhtiö päätti saneerata talojen julkisivut. Päätavoite saneerauksessa oli lämmöeristyksen parantaminen. Erittäin tärkeäksi asiaksi nousi myös talojen ulkonäkö. Harmaan ja aikansa eläneen julkisivun tilalle haluttiin jotakin raikasta ja uutta, kaunista ja kestävää.
?Julkisivumateriaaliksi valittiin Swisspearl. Swisspearl tarjosi yksinkertaisesti parhaan vaihtoehdon. Lisälämmöneristys ja Swisspearl kuitusementtilevy osoittautui tehokkaaksi, turvalliseksi, helpoksi ja edulliseksi vaihtoehdoksi. Swisspearl kuitusementtilevyjen kohtuullisen kevyt paino mahdollisti nopean ja helpon asennuksen. Laajasta vakiovärimallistosta oli helppo valita kaunis ja harmoninen kokonaisuus.

Lue lisää tiedotteestamme pdf ( 348 kt).

Takaisin arkistoon

Ota yhteyttä

Olet urakoitsija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai remontoit omaa unelmakotiasi, olemme palveluksessasi!

Täytä yhteystietosi ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.