Yritys

Agentuuriliike Tiina Arjanne on maahantuonti-ja agentuuriyritys. Valikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset tanskalaiset Junckersin massiivipuulattiat.

Kauneus, korkea laatu, kestävyys ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeimmät kriteerit rakennus-ja sisustusmateriaaleja valittaessa. Esteettinen ja kaunis rakennus ja korkealaatuiset materiaalit herättää kaupungin, alueen ja tilan eloon. Kauniissa ympäristössä on hyvä asua, tehdä töitä, harrastaa ja viihtyä. Korkealaatuinen ja kestävä tuote säilyttää arvonsa. Junckersin massiivipuulattiat ja Swisspearlin kuitusementtilevyt on valmistettu kestämään vuosikymmeniä. Ympäristöystävällinen ajattelu lähtee valmistusprosessista ja päättyy elinkaariajattelun mukaiseen käyttöikään. Käytössä tuote on terveellinen, päästötön ja turvallinen. Ympäristön kannalta laatu ja käyttöikä ovat tärkeitä seikkoja, lyhyt käyttöikä tekee käytetystä tuotteesta roskan. Laadukas tuote kestää vuosikymmenestä toiseen, sitä voi huoltaa ja hoitaa. Myös taloudellisesti ajateltuna on eri asia, kestääkö materiaali 10 vai 50 vuotta.

Tarjoamme aina täyden palvelun hankintaan, tarjoamme oikean materiaalin oikeaan paikkaan. Meiltä saat aina kattavat materiaali-ja valmistustiedot, teknisen neuvonnan sekä asennusohjeet. Meiltä saat tietoa Junckersin ympäristöasioista sekä hoito-ja huolto-ohjeet. Tarjoamme aina tuotteillemme maksuttoman asennusneuvonnan puhelimitse. Tulemme tarvittaessa työmaalle ennen materiaalin valintaaa tai toimitusta, asennuksen aikana ja sen jälkeen.

Yhteystiedot:

Agentuuriliike Tiina Arjanne – [email protected] – 040 722 96 20